TEATRO


"L'EQUILIBRI"


Trailer:Cartell de L'equilibri.

L'EQUILIBRI és una obra tragicòmica, on es narra la història de quatre personatges, als quals la vida col.loca en circumstàncies extremes, que els fa viure al límit del seu desequilibri emocional. Aquesta obra ha estat seleccionada per La Mostra de Teatre de Barcelona 2011. 


SINOPSI
El Gabriel és un convicte, al que concedeixen la llibertat condicional degut a que pateix una greu malaltia, i li han pronosticat una esperança de vida de sis mesos. La estància a la presó provoca que  tingui el convenciment de que ell mateix, és un enviat amb la missió de salvar a algú, i que aquest algú ha d'aprendre a viure com si només li quedessin sis mesos de vida...La seva escollida és la Carmen, una funcionària de presons, amb una vida quadriculada fins al més petit detall. 


Paral·lelament, L'EQUILIBRI narra la història de la Maria, una advocada defensora dels drets de les dones maltractades,  i la del Sebastián, un actor a l'atur, desequilibrat emocionalment, que rep l'encàrreg de fingir ser l'autor d'un llibre d'autoajuda plagiat.L'èxit inesperat del llibre, portarà a en Sebastián a haver d'aconsellar al gran públic, i a ell mateix, com es pot trobar l'EQUILIBRI INTERIOR...


http://equilibriteatre.blogspot.com/


NOTICIA A BTV
http://www.youtube.com/watch?v=sFcHaoADumg&feature=youtu.be"UNTRIVIAL PURSUITS"Cartell de UNTRIVIAL PURSUITS en la seva 

estrena al Teatre Llantiol. Juny 2011.


UNTRIVIAL PURSUITS, es una obra coral on a través d'una partida de Trivial, la vida de 12 personatges es va lligant per un aconteixement comú, i amb un desenllaç diferent:
La cirujana Carla, la disenyadora de fama mundial Fanny, el Padre Juan, la medium Sophie, la caixera del KFC Lali, la fotògrafa Tina, el poeta Ernesto, la propiètaria d'una gal.leria d'art Lola, la Layla, una noia amb una enfermetat mental, la publicista India, el ex-directiu que viu a un caixer Felip i fins i tot, Mirana, la Reina Blanca d'Alicia al Pais de les maravelles, tenen una cosa en comú...I només una persona ho sap.
Aquesta obra ha estat desenvolupada per els actors de l'escola Set Sentits Teatre amb la direcció de Salva Soler.
http://setsentitsteatre.blogspot.com/